4 Gode oplevelser du kan have med din hund

1 år siden |  0 comments  |  Livet med hund

Hvis du er den heldige indehaver af en eller flere logrende, glade hunde, har du heldigvis rigtig mange timer af sjov foran dig. At være hundeejer er nemlig i langt højere grad en fest, end det er en byrde. Hvis du mangler noget inspiration til, hvad du kan lave med dine firbenede bedste venner, kommer vi her med fire gode forslag til dig.

1.  Tag din hund med ud at svømme


Der er mange hunde, der elsker vand og at komme ud at svømme. Det er derfor oplagt, at du finder en strand, hvor I begge to må hoppe i. Vær opmærksom på, at mange strande forbyder hunde om sommeren. Der er dog heldigvis nogle strande, hvor du gerne må tage den med.

2. Gå til agility med din hund


Stort set alle former for hunde kan gå til hundesporten agility. Det er en sjov sport, hvor både hund og ejer får rørt sig og bliver udfordret. Som ejer handler det om at træne din hund op til at klare alle forhindringerne på banen.

3. Tag din hund med på besøg på plejehjemmet


Der er mange steder, hvor de ældre mennesker på plejehjemmet savner adspredelse. Har du en selskabelig hund, der godt kan lide at møde nye mennesker, kan det derfor være en god ide at spørge det lokale plejehjem, om I må komme på besøg. Det kan være med til at skabe noget glæde.

4. Tag din hund med på udstilling


Det er også en god mulighed for dig, at du tager din hund med på udstilling. Det kan være rigtig sjovt – særligt hvis den vinder. Som regel kræver det, at du har en racehund, for at du kan tage den med på udstilling. Har du ikke det, kan du undersøge, hvad der ellers er af muligheder.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Giv din hund en loppekur med et loppehalsbånd

Når din hund får lopper, så kan det være svært at vide, hvad du skal gøre for at få bugt med de små kryb. En loppekur til hunde er effektiv, og der findes flere forskellige former for behandling. Så hvis du vil sørge for, at din bedste ven skal være...

Read More...

Vælg den rigtige hundeseng til din hund

Ligger din hund i din seng om natten, hører den til de heldige hunde. Langt de fleste hundeejere vælger, at skal sove for sig selv om natten i dens egen hundeseng eller hundekurv. Der er dog idag utroligt mange muligheder både hvad angår type af sen...

Read More...

Få styr på udgifterne til yndlingsdyret

Som alle hundeelskere ved, kan en hund give en masse glæde og liv i hverdagen. Hundens energi og livslyst smitter, og det at komme hjem til sådan en logrende spirrevip kan give et enormt humørløft til en grå og kedelig hverdag. Hvad mange imidlerti...

Read More...