4 Gode oplevelser du kan have med din hund

Hvis du er den heldige indehaver af en eller flere logrende, glade hunde, har du heldigvis rigtig mange timer af sjov foran dig. At være hundeejer er nemlig i langt højere grad en fest, end det er en byrde. Hvis du mangler noget inspiration til, hvad du kan lave med dine firbenede bedste venner, kommer vi her med fire gode forslag til dig.

1.  Tag din hund med ud at svømme

Der er mange hunde, der elsker vand og at komme ud at svømme. Det er derfor oplagt, at du finder en strand, hvor I begge to må hoppe i. Vær opmærksom på, at mange strande forbyder hunde om sommeren. Der er dog heldigvis nogle strande, hvor du gerne må tage den med.

2. Gå til agility med din hund

Stort set alle former for hunde kan gå til hundesporten agility. Det er en sjov sport, hvor både hund og ejer får rørt sig og bliver udfordret. Som ejer handler det om at træne din hund op til at klare alle forhindringerne på banen.

3. Tag din hund med på besøg på plejehjemmet

Der er mange steder, hvor de ældre mennesker på plejehjemmet savner adspredelse. Har du en selskabelig hund, der godt kan lide at møde nye mennesker, kan det derfor være en god ide at spørge det lokale plejehjem, om I må komme på besøg. Det kan være med til at skabe noget glæde.

4. Tag din hund med på udstilling

Det er også en god mulighed for dig, at du tager din hund med på udstilling. Det kan være rigtig sjovt – særligt hvis den vinder. Som regel kræver det, at du har en racehund, for at du kan tage den med på udstilling. Har du ikke det, kan du undersøge, hvad der ellers er af muligheder.

About the Author: Peter

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *