4 Kæledyr der er gode til dig med en mindre lejlighed

Hvis man bor i en mindre lejlighed, er det ikke alle kæledyr, der er gode at have. Det er f.eks. ikke særlig praktisk at have en stor hund. Der er dog håb, hvis du er en af dem, der elsker kæledyr, men samtidig bor i en lille lejlighed. Her får du fire bud på kæledyr, du kan have i en lille lejlighed.

Fugle

Hvis du elsker kæledyr, kunne du overveje at anskaffe dig en lille fugl eller to. Det mest normale er nok undulater, men du kan egentlig have lige præcis den fugl, du gerne vil. Et fuglebur fylder ikke ret meget. Mange kan ofte finde plads til buret i køkkenet eller stuen. Man skal nemlig huske på at fugle kan larme og derfor er det ikke smart at sætte buret i soveværelset.

Gnavere

Hvis man ikke er til fugle, kan man købe en sød ørkenrotte, en hamster eller en anden form for lille gnaver. Der er mange søde at vælge i mellem og mange af dem skal bare have et lille bur. Det fylder derfor ikke ret meget og er derfor godt, hvis man bor i en lille lejlighed.

Små hunde

Mere traditionelt er det måske at have en hund. Mange mennesker elsker hunde, og bare fordi man bor i en lille lejlighed, betyder det ikke, at man ikke kan have en hund. Man skal blot vælge en race, der ikke kræver så meget plads. Derudover skal man bare sørge for at gå tur med hunden ofte.

Katte

Man kan også vælge at få en lille kat. Hvis man bor i lejlighed, kan det være en god idé at have en indekat. Det kræver dog at man har noget for vinduerne eller vinduer, der kun åbner for oven.