Få styr på udgifterne til yndlingsdyret

Hund er dyr

3 måneder siden |  0 comments  |  Livet med hundSom alle hundeelskere ved, kan en hund give en masse glæde og liv i hverdagen. Hundens energi og livslyst smitter, og det at komme hjem til sådan en logrende spirrevip kan give et enormt humørløft til en grå og kedelig hverdag. Hvad mange imidlertid ikke tænker over, før de anskaffer sig hund, er, at der er del udgifter forbundet med dette. Den mest umiddelbare udgift er selvfølgelige selve hunden. Prisen på en hund kan variere meget, og er du ikke så kræsen med hensyn til race osv., kan du anskaffe dig en lodden legekammerat for et relativt lille beløb. Har du derimod sat næsen op efter at anskaffe dig en hund af en bestemt race, kan prisen hurtigt løbe op i mange tusind kroner. Forskellige hunde har forskellige temperamenter og egenskaber, og det anbefales derfor, at du gør din research, før du foretager dit køb, så du er sikker på at få en hund, som passer til både pengepung og behov.

Har du et brændende ønske om en hund af en bestemt race, men har ikke pengene på kontoen, har du altid muligheden for at optage et såkaldt gratis lån. Det er en privat lånetype, hvor du ikke betaler hverken renter eller gebyrer. Du betaler altså kun penge tilbage som du har lånt og dermed vil lånet ikke ødelægge dit budget. Få et gratis lån her. Det er klart, at du aldrig må låne penge, hvis du ikke har luft i budgettet til at møde dine afdrag. Har du en sund økonomi, er der masser af muligheder for at låne penge, hvis du har en hund på hånden og det skal gå stærkt. Find et hurtigt lån her.

Forsikringer til din hund giver ro i sindet


Hvis uheldet skulle være ude, og din hund får behov for at komme til dyrlægen, kan dette hurtigt blive en bekostelig affære. Du bør derfor overveje at tegne en sundhedsforsikring til din hund, således du altid er dækket, hvis den bliver syg eller kommer ud for en ulykke. De fleste hundeejere bliver tæt knyttet til deres hunde, og ønsker du at beholde din så længe som muligt, kan det altså være en meget god idé at tegne en sundhedsforsikring til den, så du er sikker på, at den er ved din side i mange år!

Udover sundhedsforsikringen, er du som hundeejer lovmæssigt forpligtet til at tegne en anvarsforsikring til din hund. En sådan ansvarsforsikring dækker, hvis du din hund forsager skade på andre eller deres ejendom, mens den ikke dækker, hvis det er dig eller dine ting, der er tale om. Forskellige forsikringsselskaber tilbyder forskellige typer forsikringer til hunde, og det kan derfor anbefales, at du kigger rundt på de muligheder, der er på markedet. Tag evt. en snak med dit eksisterende forsikringsselskab og se, om I sammen kan finde en god løsning.

Husk alt det ekstra


I dagligdagen er der selvfølgelig en del flere udgifter til din hund end blot købs- og forsikringspris. Hunden skal fodres samt have udstyr som seler, madskåle, legetøj osv., og du skal have disse udgifter i tankerne, før du anskaffer dig din drømmehund. Tanken om at have en hund rendende om benene kan være dejlig, men du skal være sikker på, at du kan passe ordentligt på den, før du tager din endelige beslutning. Heldigvis kan man spare mange penge ved at handle de rigtige steder og kigge efter de bedste tilbud. Du kan således selv have indflydelse på prisen på din hund i det lange løb, hvis bare du gør dit forarbejde ordentligt.

Nøgleordet, når du skal købe hund, er "research", og hvis du er godt forberedt, er du sikret en tro og loyal følgesvend i mange år!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg den rigtige hundeseng til din hund

Ligger din hund i din seng om natten, hører den til de heldige hunde. Langt de fleste hundeejere vælger, at skal sove for sig selv om natten i dens egen hundeseng eller hundekurv. Der er dog idag utroligt mange muligheder både hvad angår type af sen...

Read More...

4 Gode oplevelser du kan have med din hund

Hvis du er den heldige indehaver af en eller flere logrende, glade hunde, har du heldigvis rigtig mange timer af sjov foran dig. At være hundeejer er nemlig i langt højere grad en fest, end det er en byrde. Hvis du mangler noget inspiration til, hvad...

Read More...

Giv din hund en loppekur med et loppehalsbånd

Når din hund får lopper, så kan det være svært at vide, hvad du skal gøre for at få bugt med de små kryb. En loppekur til hunde er effektiv, og der findes flere forskellige former for behandling. Så hvis du vil sørge for, at din bedste ven skal være...

Read More...