Giv din hund en loppekur med et loppehalsbånd

Et loppehalsbånd kan holde din hund fri for lopper.

11 måneder siden |  0 comments  |  Livet med hund

Når din hund får lopper, så kan det være svært at vide, hvad du skal gøre for at få bugt med de små kryb. En loppekur til hunde er effektiv, og der findes flere forskellige former for behandling. Så hvis du vil sørge for, at din bedste ven skal være loppefri, så skal du læse med nu.

Det kan blandt andet fås i dråbeform, pilleform og ved et loppehalsbånd. De forskellige former for behandling virker på forskellige måder. Pillerne er dem, der virker hurtigst. De kan faktisk allerede virke efter ca. 15 minutter. De holder dog også kun i et døgn. Derfor er der heller ikke meget forebyggende ved disse piller. Dråberne virker også ret hurtigt. De virker nemlig allerede efter et døgns tid. Derefter vil de forebygge mod skovflåter, lopper, sandfluer, myg og stabile fluer i op til fire uger. Og så er der loppehalsbåndet. Det virker først rigtigt efter to døgn. Derimod så virker det aktivt i op til otte måneder. Loppehalsbåndet virker mod lopper, lus og flåter.

Et loppehalsbånd kan holde din hund fri for lopper


Et loppehalsbånd er måske den bedste loppekur til hunde. Virkningen af et loppehalsbånd varer i meget længere tid end de andre loppekure gør. Der er forskellige typer af loppehalsbånd, og de virker alle på forskellige måder. Her er en lille oversigt over de forskellige typer:

  • Et loppehalsbånd der afgiver kemikalier i huden – det mest normale loppehalsbånd i Danmark.

  • Et loppehalsbånd der afgiver økologiske stoffer.

  • Et loppehalsbånd der afgiver gift – det er den mindst anvendte type i Danmark.


Dermed er mulighederne mange indenfor loppekure til hunde. Den mest anbefalelsesværdige kur må være loppehalsbåndet, da det virker så effektivt over lang tid. Et loppehalsbånd hjælper din bedste ven af med lopper og andre generende småkryb, og det holder over en længere periode.

Loppehalsbåndet er ydermere meget nemt at anvende på din hund, da det, som navnet siger, bare er et halsbånd, som din hund skal have på. Derudover er det også en ret billig løsning, da det, som sagt, holder over så lang tid i forhold til de andre loppekure til hunde. De holder i meget kortere tid, og dermed skal du købe dem oftere, hvis du vil holde din bedste ven fri for lopper.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 Gode oplevelser du kan have med din hund

Hvis du er den heldige indehaver af en eller flere logrende, glade hunde, har du heldigvis rigtig mange timer af sjov foran dig. At være hundeejer er nemlig i langt højere grad en fest, end det er en byrde. Hvis du mangler noget inspiration til, hvad...

Read More...

At have hund og flotte negle behøver ikke være modsætninger

Det kan ofte være hårdt arbejde at have hund, og nogle gange kræver det at man går til den. Det behøver dog ikke sætte en stopper for, at du stadig kan have pæne negle. Det kræver dog lidt mere arbejde at holde pæne negle, end når man smider en halsk...

Read More...

Guide: Sådan vælger du det rette foder til din hund

Hvis du skal købe nyt foder til din hund, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at købe det rette foder. Der findes en lang række forskellige typer af foder på det danske marked, hvilket også er ensbetydende med, at det kan være vanskeligt...

Read More...