Giv din hund en loppekur med et loppehalsbånd

Et loppehalsbånd kan holde din hund fri for lopper.

1 år siden |  0 comments  |  Livet med hund

Når din hund får lopper, så kan det være svært at vide, hvad du skal gøre for at få bugt med de små kryb. En loppekur til hunde er effektiv, og der findes flere forskellige former for behandling. Så hvis du vil sørge for, at din bedste ven skal være loppefri, så skal du læse med nu.

Det kan blandt andet fås i dråbeform, pilleform og ved et loppehalsbånd. De forskellige former for behandling virker på forskellige måder. Pillerne er dem, der virker hurtigst. De kan faktisk allerede virke efter ca. 15 minutter. De holder dog også kun i et døgn. Derfor er der heller ikke meget forebyggende ved disse piller. Dråberne virker også ret hurtigt. De virker nemlig allerede efter et døgns tid. Derefter vil de forebygge mod skovflåter, lopper, sandfluer, myg og stabile fluer i op til fire uger. Og så er der loppehalsbåndet. Det virker først rigtigt efter to døgn. Derimod så virker det aktivt i op til otte måneder. Loppehalsbåndet virker mod lopper, lus og flåter.

Et loppehalsbånd kan holde din hund fri for lopper


Et loppehalsbånd er måske den bedste loppekur til hunde. Virkningen af et loppehalsbånd varer i meget længere tid end de andre loppekure gør. Der er forskellige typer af loppehalsbånd, og de virker alle på forskellige måder. Her er en lille oversigt over de forskellige typer:

  • Et loppehalsbånd der afgiver kemikalier i huden – det mest normale loppehalsbånd i Danmark.

  • Et loppehalsbånd der afgiver økologiske stoffer.

  • Et loppehalsbånd der afgiver gift – det er den mindst anvendte type i Danmark.


Dermed er mulighederne mange indenfor loppekure til hunde. Den mest anbefalelsesværdige kur må være loppehalsbåndet, da det virker så effektivt over lang tid. Et loppehalsbånd hjælper din bedste ven af med lopper og andre generende småkryb, og det holder over en længere periode.

Loppehalsbåndet er ydermere meget nemt at anvende på din hund, da det, som navnet siger, bare er et halsbånd, som din hund skal have på. Derudover er det også en ret billig løsning, da det, som sagt, holder over så lang tid i forhold til de andre loppekure til hunde. De holder i meget kortere tid, og dermed skal du købe dem oftere, hvis du vil holde din bedste ven fri for lopper.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag ud og nyd forårsvejret med din hund

Foråret er over os, og hvis der er nogle der er glade for forårets kommen, er det vores firbenede venner. For mange hunde betyder foråret mere tid udendørs, hvilket alle hunde elsker. I denne artikel har vi derfor samlet vores allerbedste tips til at...

Read More...

Vælg den rigtige hundeseng til din hund

Ligger din hund i din seng om natten, hører den til de heldige hunde. Langt de fleste hundeejere vælger, at skal sove for sig selv om natten i dens egen hundeseng eller hundekurv. Der er dog idag utroligt mange muligheder både hvad angår type af sen...

Read More...

Få en rollator og gå ture med hunden

For mange ældre mennesker er der en helt særlig glæde i friheden til selv at kunne gå en tur. I takt med at vi bliver ældre, begynder vores kroppe så småt at lukke ned. Det er selvfølgelig meget forskelligt for hurtigt dette går, men for mange ældre...

Read More...