Har du hund? Vælg en slidstærk computertaske, hunden ikke ødelægger

1 år siden |  0 comments  |  Livet med dyr

Hvis du har en hund, der har en tendens til at gnaske på din ejendele, så er det vigtigt, at du sørger for at have dette med i dine overvejelser. Hvis du f.eks. leder efter en ny computertaske, der oftest bliver placeret på gulvet ved dit skrivebord eller lignende sted, når du er hjemme, så kan der være risiko for, at din hund sætter tænderne i den. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at investere i en god, slidstærk computertaske, der kan holde det til dette.

Selvom det naturligvis ville være at foretrække, hvis din hund ikke gjorde dette, så er det oftest en langsommelig proces at skulle lære din hund, at den ikke kan få lov til dette – og derfor kommer det også til at kræve et par ofre. Der er heldigvis mulighed for at finde adskillige fede computertasker på det danske marked, der kan bryste sig af en rigtig høj kvalitet og som du dermed ikke skal frygte for, at du pludselig finder en computertaske, der er gnavet i stykker eller som har fået synlige mærker.

Hvilket eller hvilke materialer skal jeg vælge?


Hvis du har planer om, at skulle investere i en ny computertaske, der kan modstå, at din hund sommetider hiver fat i den, så skal du være forberedt på, at du naturligvis ikke finder en taske, der kan modstå, hvis din hund for alvor giver sig i kast med, at bide i den. Der findes dog op til flere forskellige materialer og dermed også tasker, der er mere modstandsdygtige i denne forbindelse, hvorfor det er sådanne materialer, du skal være på udkig efter, når du skal vælge din næste taske.

I denne forbindelse skal det gøres klart, at det kan være en god idé, at du ikke vælger at investere i en computertaske, der er fremstillet i læder. Læder får hurtigt synlige mærker på trods af, at det generelt set er slidstærk. Hvis du f.eks. i stedet vælger at investere i en taske, der er fremstillet af tyk nylon, så er der større forudsætninger for, at det ikke vil lykkes for din hund at bide hul på tasken eller efterlade synlige mærker som det f.eks. vil være tilfældet med en taske fremstillet i en form for læder.

Husk på, at du skal være villig til at betale for høj kvalitet


Står du over for, at skulle erhverv dig en ny taske, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge en taske, der kan bryste sig af en høj kvalitet, så den lige netop er modstandsdygtig over for din hunds tænder og kløer. I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at du – som oftest – skal være villig til at betale, hvis der er tale om en taske af høj kvalitet, men i sidste ende vil du også finde ud af, at det bestemt er noget, der er pengene værd, da kvaliteten gør din taske mere slidstærk og dermed vil det også forlænge den generelle levetid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan flytter du nemmest når du har dyr

Når man skal flytte er der ofte en masse ting, der skal klares. Der skal ryddes op i hjemmet og alt skal pakkes ned. Det er derfor en god idé at investere i gode flyttekasser, samt masser af bobleplast, avispapir og tæpper til at beskytte ens værdifu...

Read More...

Tag babyen med ud at lufte – det er nemt

Når familien udvides med et nyt familiemedlem, er det vigtigt, at man ikke glemmer de øvrige medlemmer. Med en ny baby i huset er det selvfølgelig naturligt, at der er ekstra opmærksom på ham eller hende, men det behøver ikke at gå ud over familiens...

Read More...

Pas godt på din hund - 3 værdifulde tips

Hunde er venner for livet – i medgang og modgang følger de os igennem tilværelsen, med intet krav fra egen side, bortset fra et ønske om at blive elsket (og et par gåture naturligvis!) De er der med opmuntrende snudepuf og trøstende miner på de dårl...

Read More...