At have hund og flotte negle behøver ikke være modsætninger

Det kan ofte være hårdt arbejde at have hund, og nogle gange kræver det at man går til den. Det behøver dog ikke sætte en stopper for, at du stadig kan have pæne negle. Det kræver dog lidt mere arbejde at holde pæne negle, end når man smider en halskæde på som et finish touch. Her er der tale om præcisionsarbejde, og om man vil sætte lid til sig selv, eller om man vil have en professionel til at gøre det er op til dig selv. Med blot nogle få tips og tricks, kan du gå i gang med at pleje dine negle og sørge for de er forberedt på vedholdende neglelak. Når man først har prøvet det et par gange selv, kan man selv sørge for ens negle står skarpt til den store aften.

Her kunne man eventuelt udforske den forunderlige verden indenfor nail art, hvor du kan finde alverdens mønstre og flotte udsmykningsmuligheder. Hvis du ligger din nail art ordentlig kan den godt holde til hunden, især hvis du husker at putte top coat på, hvilket kan komme mange til gode i dag.

Følg disse tips og tricks for bedre negle

Man kan først og fremmest starte med, at skubbe ens neglebånd tilbage. Neglebåndet ligger øverst på neglen, og giver effekten af en længere negl. Ens lak holder dertil også pænere, fordi ens neglebånd nemt skaller af og ligeledes gør ens neglelak hvis man lægger det ovenpå. Når man er klar til at lægge lakken på, bør man starte ud med at opvarme neglelaksflasken. Det kan man gøre i en 30 sekunders tid mellem hænderne, for at holde boblerne væk og i sidste ende give en jævn og glat overflade.

Skulle man sidde og mangle noget materiale til laksamlingen, kan man finde Top Coat produkter i topkvalitet. Det er i bund og grund noget, som er uundværligt for udholdende neglelak. De har en meget individuel effekt, og der findes en del forskellige efterhånden. Top Coat sørger blandt andet for at give mere shine, mindre misfarvering, længere holdbarhed og så videre.

Søger man mere mod nail art, og har en livlig hund derhjemme kan det nogle gange være forgæves. Dog kun hvis man ikke sørger for at gardere sig godt nok. Det handler om velplejede negle og ordentlige produkter, og så betyder det ikke det store at hunden er glad for at bide i alt hvad den kommer i nærheden af.

Flotte negle til alle lejligheder

Det kan være nok så sødt at have en hvalp, men hvis de hele tiden ødelægger ting og i dette tilfælde ens negle, så kan det hurtigt gå hen og blive dyrt, invester derfor hellere i ordentlige produkter som sørger for, at dine negle altid ser spritnye ud når de skal. Så gør det som sagt heller ikke noget, når det går lidt vildt for sig, når man skal opdrage sin hund. Udover hunden er der så mange andre ting, som også kommer på afstand fra dine flotte negle.