Husk din firbenede ven i sommervarmen

1 år siden |  0 comments  |  Blog

Langt de fleste mennesker elsker sommerens varme temperaturer og solrige vejrforhold, det er dog ikke altid at vores firbenede venner nyder samme glæder. Husdyr såsom hunde og katte kan have svært ved, at ventilere ordentligt og holde deres sunde kropstemperatur i sommervarmen, derfor er det vigtigt at man som dyreejer tager visse forholdsregler i de varme måneder.

En af de vigtigste faktorer man skal huske på, er at dyrene ikke selv kan råbe højt, når de er tørstige og har det for varmt, sørg derfor altid at der er frisk og køligt vand tilgængeligt for de firbenede. Derudover bør man huske på, at naturen kan være skadelig for ens husdyr, dette gælder naturligvis ikke kun i forbindelse med flåter, men også hvis man lader familiens hund bade i en sø eller å, hvori der vokser blågrønne alger, som kan være skadelige ved indtagelse i store mængder.

Lad aldrig de firbenede venner være alene for længe i sommervarmen


Langt de fleste er opmærksomme på, at man ikke må efterlade dyr og børn alene i bilen i sommervarmen. Der er for nyligt vedtaget en lovgivning, der sikrer at forbipasserende må smadre bilens ruder, for at hjælpe dyr fri, der har symptomer på hedeslag eller mistrivsel i sommervarmen, for at undgå dette kan der lægges en seddel synligt i forruden med ens mobilnummer, således at eventuelle forbipasserende kan kontakte én. Overstiger temperaturen udenfor 20 grader celsius skal man derfor sørge for at parkere i skyggen, have en skål med vand i bilen og derudover sørge for at alle bilens vinduer er rullet tilstrækkeligt ned, således at bilens indre temperatur ikke bliver for høj. Det er dog ikke kun biler, der bliver varme, solens stråler varmer asfalten op, hvilket kan give svære brandskader på de firbenedes poter, undgå nylagt asfalt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 Gaver du kan give til dem der har hund

Hunde er nogle af de mest populære kæledyr i Danmark. Hvis du ikke ved, hvad du skal give en person i gave, kan det være en god ide at tage udgangspunkt i, at de har en hund. Du behøver ikke nødvendigvis at give en gave, der har noget med hunden at g...

Read More...

3 ting du bør købe hvis du har et kæledyr

Der er selvfølgelig mange forskellige ting, som du kan have brug for, når du har et kæledyr. Derudover er det selvfølgelig også meget forskelligt, hvilke ting du har brug for alt efter, hvilket kæledyr du har. Vi kommer dog her med et bud på tre ting...

Read More...