Pas godt på din hund - 3 værdifulde tips

pas paa din hund

1 år siden |  0 comments  |  Livet med dyr

Hunde er venner for livet – i medgang og modgang følger de os igennem tilværelsen, med intet krav fra egen side, bortset fra et ønske om at blive elsket (og et par gåture naturligvis!)

De er der med opmuntrende snudepuf og trøstende miner på de dårlige dage, og deler dansende glæden med dig på de gode.


Det er derfor kun naturligt, at du som ejer gengælder dette partnerskab, ved at passe godt på din hund, og sørge for at den har så sundt og naturligt et liv som muligt. Her er derfor samlet 3 overraskende værdifulde tips til hvordan du som ejer, kan passe lige så godt på din hund, som den passer på dig.


Hunde med pels mellem tæerne


En del hunde får lange totter af pels mellem poterne, især når de bliver ældre. Denne pels er i sig selv ikke et problem, men kan være til irritation for hunden, og i vintermånederne når der ligger sne udenfor, kan den filtrede pels mellem hundens tæer og trædepuder, bevirke at der samler sig store klumper af hård sne og is, der i værste tilfælde kan forvolde smerter og milde forfrysninger.


Det anbefales derfor at man i vintermånederne, klipper den overskydende pels væk.
Det er dog ikke lige let for alle hunde, at lade deres ejer sidde og ”lege” med deres poter.

Et godt tip er derfor at vænne din hund til at få nusset fødderne med kokosolie derhjemme med jævne mellemrum. Ikke alene er dette en hyggelig social aktivitet mellem dig og din hund, det holder også hundens poter i fantastisk stand, og du vil kunne klippe og pleje din hunds poter i fremtiden uden problemer.


Kokosolie til pelsen


Kokosolie, der også blev nævnt i det tidligere afsnit, er lidt af et vidundermiddel. Ren naturlig kokosolie er, trods hvad man skulle tro, en ret fast substans der kan være utroligt sundt for hunden på mange måder. Vi har allerede dækket hvorledes at masserer hundens poter med denne olie giver bløde, lækre trædepuder, men det er ikke kun hundes trædepuder der nyder godt af en smule kokosolier.

Lidt kokosolie masseret i hundens pels giver en henrivende og blød pelsdragt, med et smukt skær (og det gør ikke spor, hvis hunden slikker lidt af det i sig undervejs)

Kokosolie kan også være med til at fremme heling af små sår og rifter, og kan hjælpe hunden med at slippe af med skæl og tør hud.

Strongjoint, til hundens led


Har du en hund med et højt aktivitetsniveau, eller er din hund en lidt ældre model der er ved at blive stivbenet, så skal du give din hund Strongjoint.


Hemmeligheden bag Strongjoints succes, er de store mængder glucosamin.
Glucosamin er et alsidigt naturprodukt, der b.la anvendes som lægemiddel mod ledsmerter, stivhed i ledende og til behandling af moderat slidgigt. Strongjoint formår derved grundet sin høje koncentration at lindrer smerter, øge bevægeligheden, hæmme nedbrydningen af brusk og modvirke mild til moderat stivhed i lemmerne. Alt der behøves er at give hunden 5-15 gram dagligt sammen med dens almene foder.


Strongjoint er et fantastisk produkt til alle stadier af brusk nedbryddelse i ledende: Forebyggelse, vedligeholdelse og restitution.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan flytter du nemmest når du har dyr

Når man skal flytte er der ofte en masse ting, der skal klares. Der skal ryddes op i hjemmet og alt skal pakkes ned. Det er derfor en god idé at investere i gode flyttekasser, samt masser af bobleplast, avispapir og tæpper til at beskytte ens værdifu...

Read More...

Tag babyen med ud at lufte – det er nemt

Når familien udvides med et nyt familiemedlem, er det vigtigt, at man ikke glemmer de øvrige medlemmer. Med en ny baby i huset er det selvfølgelig naturligt, at der er ekstra opmærksom på ham eller hende, men det behøver ikke at gå ud over familiens...

Read More...

Har du hund? Vælg en slidstærk computertaske, hunden ikke ødelægger

Hvis du har en hund, der har en tendens til at gnaske på din ejendele, så er det vigtigt, at du sørger for at have dette med i dine overvejelser. Hvis du f.eks. leder efter en ny computertaske, der oftest bliver placeret på gulvet ved dit skrivebord...

Read More...