Tag babyen med ud at lufte – det er nemt

Når familien udvides med et nyt familiemedlem, er det vigtigt, at man ikke glemmer de øvrige medlemmer. Med en ny baby i huset er det selvfølgelig naturligt, at der er ekstra opmærksom på ham eller hende, men det behøver ikke at gå ud over familiens firbenede medlemmer. Selv med en baby i huset, har din hund stadig nogle få behov, som helst skal opfyldes. Det gælder blandt andet, at den skal luftes. Heldigvis behøver en baby ikke at udelukke en gåtur med hunden. Der findes nemlig redskaber som gør, at du faktisk kan klare begge ting.

Hvis du køber en Ergobaby 360-bæresele, så kan problemet være løst. Selvfølgelig skal du stadig indrette dig en del efter din baby, men når det passer ind i din og babys hverdag, kan I sagtens komme en tur ud med hunden. Så tager du bare din Ergobaby 360, som kan bruges til alle børn fra 3,2 kg til 15 kg. Det betyder altså, at du kan bruge den, fra din baby er helt lille.

Gør livet som mor lidt lettere

Med bæreselen Ergobaby 360 kan du bære dit barn i fire forskellige stillinger. De er selvfølgelig alle sammen ergonomisk korrekte, så det ikke skader dit barn. Du kan have barnet foran indadvendt, foran udadvendt, på hoften eller på ryggen. Vær opmærksom på, at det ikke er alle positioner, der er lige velegnede til alle aldre. Din baby kommer altså til at sidde både godt og korrekt, men bæreselen er også rigtig god for forældrene. Både mor og far kan bruge den, og den indstilles selvfølgelig, så den passer den på gældende person. Det brede bånd, som skal sidde på hoften, sørger for, at vægtens fordeles over hele ryggen, så du ikke kan bærer med skuldrene.

Bæreselen er også god for din hund. Selvom den ikke skal have direkte kontakt med bæreselen, så sørger den for, at du har dine hænder fri. På den måde kan du ubesværet holde snoren, og du har også bedre mulighed for at komme i kontakt med din hund undervejs på gåturen. Det er selvfølgelig en klar fordel, hvis du har en baby, som trives, når han eller hun sidder i bæreselen. Det gør gåturen til en lidt større fornøjelse.

Forskellige farver – samme funktion

Du kan købe Ergobaby 360 bæreselen i forskellige farver. Noget er dog ens for dem alle, og det er de funktioner, som selen har. Hvis du foretrækker en bestemt farve, kan du også sagtens vælge det, da det ikke har betydning for din baby, dig eller for den sags skyld din hund. Bæreselen er en fordel i forhånd til barnevognen, da den er nemmere at komme afsted med, og så har du dine hænder fri, når du går rundt. Til gengæld er det vigtigt, at du sørger for, at din baby er klædt ordentligt på, da du ikke på samme måde kan have en dyne med, som du kan i barnevognen. Prøv Ergobaby 360, og gør din hund glad.