Tag ud og nyd forårsvejret med din hund

6 måneder siden |  0 comments  |  Livet med hund

Foråret er over os, og hvis der er nogle der er glade for forårets kommen, er det vores firbenede venner. For mange hunde betyder foråret mere tid udendørs, hvilket alle hunde elsker. I denne artikel har vi derfor samlet vores allerbedste tips til at tage hunden med ud i naturen i løbet af foråret.


Find nye ruter til den daglige gåtur


Det første tip, til at tage ud og nyde foråret med din hund, er ved at finde nye ruter til den daglige gåtur. De fleste hundeejere kender til, at den daglige gåtur bliver den samme rute hver gang, men for at gøre gåturen mere spændende for både dig og din hund gælder det om at finde nye ruter.

Du kan enten på forhånd vælge en ny rute, som passer til hvor langt du gerne vil gå. Du kan online finde forskellige ruteplanlæggere, hvori du kan planlægge en rute og samtidig se hvor langt du kommer til at gå ved den rute.

Du kan også vælge at lave en mere spontan gåtur og planlægge ruten undervejs.


Lav udendørs hundetræning med godbidder


En anden god måde at tage hunden med ud og nyde foråret, er ved at lave udendørs hundetræning med godbidder. Hundetræning med godbidder er en utrolig god måde at stimulere hunden på, da hunden bruger energi på at lede efter godbidderne.

Du kan tage lidt af hunden favoritmad eller et par godbidder med ud og gemme, som hunden så efterfølgende skal prøve at finde. Hvis du har en hvalp, kan du tage lidt af hundens hvalpefoder med ud og gemme. At skulle lede efter maden, er en rigtig god øvelse for mange hunde, og de bruger meget energi på at lede efter godbidderne og det er derfor også en god måde at tage hunden med ud på.


Tag hunden med i haven


En tredje måde, at tage hunden med ud og nyde foråret på, er ved at tage hunden med, når du skal i have og arbejde. Det kan du gøre på flere måder, alt efter hvilken hund du har. Hvis du har en rolig hund kan du fx lade hunden passe sig selv i haven imens du arbejder. Der er nemlig meget havearbejde at gøre i løbet af de første forårsmåneder, for at du får en flot have til sommeren. Hvis du er i tvivl om hvad du skal starte med, kan du læse mere om forårsarbejde i haven her.

Har du en hund, der skal brænde meget energi af, kan du kaste bold eller gemme godbidder, som beskrevet ovenfor. På den måde er der flere forskellige måde rat tage hunden med i haven på, og det gælder blot om at finde den måde, der passer til din hund.

Om foråret er der stadig meget vind, og det er derfor vigtig at huske en god jakke, når du går i haven. Du kan med fordel bruge en termojakke, da de ikke er for varm til foråret, men beskytter mod den kolde vind. Du kan fx finde et stort udvalg af gode jakker på termoland.dk


Besøg en hundeskov og lad hunden lege med andre


Den sidste måde, som er helt perfekt til at tage hunden med ud i løbet af foråret, er ved at besøge en hundeskov, hvor hunden får mulighed for at lege med andre hunde.

De fleste hunde elsker at komme ud og være sammen med andre hunde, og få brændt en masse energi af på den måde. Og så du kan samtidig med snakke med de andre hundeejere, så det også bliver en sjov oplevelse for dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vælg den rigtige hundeseng til din hund

Ligger din hund i din seng om natten, hører den til de heldige hunde. Langt de fleste hundeejere vælger, at skal sove for sig selv om natten i dens egen hundeseng eller hundekurv. Der er dog idag utroligt mange muligheder både hvad angår type af sen...

Read More...

Få en rollator og gå ture med hunden

For mange ældre mennesker er der en helt særlig glæde i friheden til selv at kunne gå en tur. I takt med at vi bliver ældre, begynder vores kroppe så småt at lukke ned. Det er selvfølgelig meget forskelligt for hurtigt dette går, men for mange ældre...

Read More...

Giv din hund en loppekur med et loppehalsbånd

Når din hund får lopper, så kan det være svært at vide, hvad du skal gøre for at få bugt med de små kryb. En loppekur til hunde er effektiv, og der findes flere forskellige former for behandling. Så hvis du vil sørge for, at din bedste ven skal være...

Read More...